Structuur

Structuur

Bondsleiders: Bono en Pieter
De bondsleiding is de eindverantwoordelijke van het algemene reilen en zeilen van onze jeugdbeweging. Zij zijn verantwoordelijk voor de organisatie van de evenementen, controleren de leiding en houden alles nauwlettend in het oog. Je mag ze dus de grote bazen noemen.

Proost: Priester Alexander
Naast de bondsleider is er de bondsproost die voor meerdere generaties een oogje in het zeil houdt. Vroeger was dat E.H. Jos Jacobs die enkele jaren geleden overleed. Ook de nieuwe proost heeft banden met het Sint-Aloysiuscollege. Priester Alexander Vandaele geeft er immers godsdienst.

Penningmeester: Matthijs
Het hele financiƫle aspect van onze werking neemt Matthijs voor zijn rekening. Hij zorgt ervoor dat de leiding geen domme uitgaven doet, alle facturen op tijd betaald worden en we niet over ons budget gaan.
Voor al uw financieel advies slechts 1 adres: Matthijs Neven.

Schakelmannen: Bram, Sammy en Emiel
Bram heeft afgelopen jaar de schakel zo goed gedaan dat de hele leidingsploeg hem heeft gesmeekt om de taak dit jaar opnieuw te vervullen. Bram wordt dit jaar bijgestaan door Sammy, ook wel de Louis Paul Boon van Ninove genoemd. Beide nemen ze talenknobbel Emiel onder hun vleugels, die dit jaar het trio vervolledigd en zich volledig wilt smijten in het schrijven van de schakel.

Materiaalmannen: Hannes, Barend en Sammy
Deze drie heren zijn verantwoordelijk voor het materiaal van onze jeugdbeweging. Onderhoud, aankoop en inventariseren behoort tot hun takenpakket. Orde en netheid zijn synoniemen voor dit trio. Iets niet op zijn plaats gelegd? Dan krijg je te maken met Hannes, Barend of Sammy!

Uniformenman: Stijn
Een uniform bestellen? Slechts 1 adres: Stijn, ook wel de Jani Kazaltzis van Ninove genoemd. Hij zal elke week naar de KSA-shop in Gent gaan om de stock aan te vullen en iedereen te voorzien van het mooiste uniform

Site man: Pieter
"Vaarwel vrije tijd", waren zijn laatste woorden voor hij begon aan het herschrijven van de site. Een klein projectje. Kleine fouten die in de site zitten zijn dan ook volledig zijn fout, maar wij zijn hem wel enorm dankbaar voor alle tijd en moeite! Danku Pieter, de site mag er zeker wezen!

Ledenverzekering: Arne en Janne
Alles wat te maken heeft met het inschrijven of verzekeren van uw zoon is de verantwoordelijkheid van Arne en zijn jongere broer Janne. Arne neemt dit jaar Janne onder zijn vleugels zodat hij daarna het goede werk van zijn grote broer kan verder zetten.
Ook de verzekeringen op evenementen of van de lokalen/materiaal behoort tot hun takenpakket.

Locatiemannen: Arnt en Nick
Een niet te onderschatten functie, met grote verantwoordelijkheden. Het zoeken naar de ideale kamplocatie of weekendplaats. Deze 2 goede vrienden verkennen elk hoekje van Belgiƫ en enkel de beste kampplaatsen geraken door de strenge selectie van Arnt en Nick.

Verslagman: Stijn
Applaus voor ijverige Stijn. Naast de taak van uniformenman begint hij aan zijn 2de jaar als verslagman. Zijn taak bestaat uit het nemen van notities tijdens de vergaderingen. Geen enkel detail ontglipt Stijn

Jeugdraadmannen: Matthijs, Hannes, Nick, Pieter
WKSA MAKES NINOVE GREAT AGAIN. Onder dit motto vertrekken deze 4 zware mannen naar de jeugdraad en laten zij de stem van de KSA horen.